Nya säsongen upplagd nu!


Så det är bara...


...att börja bygga på era lag nu. Börja avväga fram och tillbaks. Var ska man lägga krutet? Vem är prisvärd? Vem åker vad och hur ska man överväga sina byten? Frågorna och ovissheten är stor och med det så blir det en raffinerad tävling där genidraget i början av säsongen kan stjälpa er på slutet eller varför inte tvärtom. ;)

Reglerna kan ni se i regelfliken och poängberäkningen i poängberäkningsfliken. Ni som var med under debutsäsongen i vintras kan se vissa förändringar och förbättringar. Bland annat detta:

- Ni kan nu klicka på varje åkare för att få fram åkarnas poäng under tävlingarna.

-Ni ser ert eget lag tydligare på eran sida.

-Går att klicka på samtliga lag i tävlingen för att se deras lag (fr o m) tävlingens start.

-Ni kan kommentera mina inlägg här i bloggen.

-Plus en del annat.

Från i fjol har det försvunnit Johan Olsson och Therese Johaug från kategorierna. Nya är följande.

I damdistansen har Anna Haag tagit ett kliv upp från de oklassifiserade. Lampic, van der Graaf, Faendrich och Belorukova har gjort detsamma i sprintkategorin. Inga andra damer har tappat sin kategorisering.

På herrsidan har Kläbo tagit klivet in bland allrounderna. Krueger in bland distansarna och bland sprintersen är de nya Golberg, Skar, Chanavat, Retivykh, Hakola och Taugböl. På distanssidan har Gaillard tappat sin plats, bland allrounderna Poltoranin och bland sprintersen Jylhä, Eisenlauer och Jay. Totalt finns 367 åkare att välja på.

Kan förtydliga att fram till start har ni obegränsade byten (en miljard) och fr o m starten i prologen i Ruka har ni 6st byten av åkare att tillgå under säsongen enligt tävlingskalendern.

Planen är att köra en specifik OS-tävling och troligtvis en TdS-tävling.

Lycka till :)

/peter

 

 

Kontakta oss

Peter Gunnarsson

Administratör

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst. Logga in nedan.