Tour de Ski tävlingen startad


Börja...


...bygg ditt Tour de Ski lag redan nu. 

Reglerna är i princip detsamma som i årets Världscuptävling. Ni får poäng för etapper, prologer, ställning efter varje etapp och slutställning. Samma kategoriseringskrav och nationskrav som i den stora WC-tävlingen. Endast 90 fantasycredits är att tillgå så var sparsam. Fria byten fram till start, därefter är fr o m start av tävlingen den 30 december inga (0) byten tillåtna. Åkarna kostar lika mycket som i årets WC-tävling. Lägger in poängberäkningen i detalj under "poängberäkning" kommande dagar.

Förtydligar att i den stora världscuptävlingen ingår oxå Tour de Ski etapperna (se tävlingskalendern). Ni behöver inte alls ha samma åkare i de bägge tävlingarna och ni som har hamnat lite snett i världscuptävlingen har chans att rädda hedern nu. :)

/peter

Kontakta oss

Peter Gunnarsson

Administratör

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kommentarer (4)

 • ingela

  ingela

  Kommentar gjord 22.39 den 29 december 2017 | #

  Nu så är laget för tour de ski lagt. Jag fortsätter att hålla på Ingvild! Magnificant har visat sig magnifik, så honom forsätter jag med i tour de ski-tävlingen. Ser fram emot denna spännande helg!

  Besvara

 • peter skigames

  peter skigames

  Kommentar gjord 16.58 den 30 december 2017 | #

  Ingela, har du valt Ingvild för ditt eget namns skull? :) Tyvärr så dog hon totalt i semin idag, Bättre takter imorgon tror jag det blir för Östberg. Dålig dag för mig var det, endast Diggins är jag helt nöjd med trots lite otur i finalen.

  Besvara

 • peter skigames

  peter skigames

  Kommentar gjord 13.49 den 03 januari 2018 | #

  Stormade hejvilt under dagens prolog för damerna. Mycket orättvisa förhållande och sprintetappen kommer inte att räknas in i touren som det ser ut enligt FIS. Detta gör att dagens tävlingar troligtvis kommer att strykas i så väl våran världscuptävling och tour de ski tävling. Återkommer.

  Besvara

 • peter skigames

  peter skigames

  Kommentar gjord 20.04 den 06 januari 2018 | #

  Etapp 4, sprinten som blåste bort är helt makulerad.

  Besvara

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst. Logga in nedan.